DARI TEHNOLOGIES SRL Oradea a oferit mereu o calitate superioară, atât prin aparatele furnizate cât și prin serviciile de întreținere și mentenanță. Personalul nostru este instruit de producătorii echipamentelor furnizate și poate soluționa marea majoritate a problemelor, într-un timp foarte scurt. Dispunem de o serie de aparate performante specifice, necesare verificării și calibrării detectoarelor de alcool, aparatelor etilotest profesionale pentru depistarea și măsurarea alcoolului din aer, al aparatelor alcooltest personale și a celorlalte echipamente de detecție si monitorizare vândute. Service-ul este asigurat atât in timpul perioadei de garanție, cât și după expirarea ei. Producătorii oferă piese de schimb pe o perioada de cel puțin 10 ani după scoaterea din fabricație a vreunui produs. Perioada de garanție diferă în funcție de produs și este cuprinsă între 12 și 24 luni, dar poate fi extinsă contra cost, la unele din ele.

Pe lângă verificarea periodica a aparatelor alcooltest & etilotest, DARI TEHNOLOGIES SRL poate asigura calibrarea aparatelor alcooltest & etilotest, înlocuirea și montarea senzorilor de detecție, pieselor de schimb, efectuarea eventualelor upgrade-uri de software disponibile, punerea în funcțiune a aparatelor și instruirea personalului, mai ales in cazul unor aparate mai complexe.

Dacă aveți întrebări legate de operarea aparatelor alcooltest & etilotest sau probleme de ordin tehnic, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0740-018.180 sau 0259-476.526 sau pe email la office@daritehnologies.ro

Service, Calibrari si Verificari Periodice Aparate Alcooltest & Etilotest

Calibrare Alcoolteste & Etiloteste

Service aparate alcooltest