Albastru violet
DARI Tehnologies SRL - Sigla
Cég motiváció

Az alkoholfogyasztás - Egy létező probléma - Az alkohol negatív effektusai
       A legtöbb alkohol problémákkal kűzdő ember dolgozik. A legtöbb esetben a cégigazgató (vagy munkabiztonságfelelős) nem is vesz tudomást a probléma létezéséről. Több mint 90 % a munkabiztonságfelelősök közül vallja, hogy az alkoholfogyasztás valós problémát jelent minden cégen belül. Ők, a következő tényezőket vetették fel a munkaidőn bevűl történő alkohol fogyasztásra (vagy ittas állapotban dolgozni):
       - lényegesen csökken a munka termelékenysége
       - késések és hiányzások a munkahelyről
       - a személyek élete / fizikai épsége és a cég vagyona veszélyeztetve van
       - fegyelmezetlenség és szabálytalan viselkedés
       - rossz hatás a csapat munkára és a munkások közötti viszonyokra
       - negatív hatás a cég - kliens közötti kapcsolatokra, rossz image
BT 5500 ALKOHOLSZONDA
CA 2000 ALKOHOLSZONDA
DTF200 ALKOHOLSZONDA
AZ ALKOHOLRÓL
Az alkoholfogyasztás megakadályozása - az ön legális felelőssége
       Az ön beavatkozása a munkahely egészséges és rizikómentes fenntartásában, kézenfekvő. Ha, egyetlenegy munkásnak  is engedélyezi, hogy ittason folytassa munkályát, ezáltal kitéve a többi munkást többféle veszélynek, ön és az ön cége perbe kerülhet. Ön legálisan felhatalmazott és köteles arra, hogy bíztosítson egy rizikómentes és egészséges munkahelyet / munkaviszonyokat minden alkalmazottjának.
Megoldás - Mit tehet ön mint cégigazgató / munkabiztonság-felelős ?
       Létre kell hoznia egy alkoholfogyasztásra vonatkozó politikát, aminek célja, hogy:

               Első lépés - Tudatosítsa a munkahelyen történő alkohol fogyasztás problémáit
               Második lépés - Azonosítsa azokat a személyeket akik alkohol problémákkal kűzdenek
               Harmadik lépés - Felelősségteljes magatartást promováljon az alkalmazottak körében

       De a politika önmagában nem ér semmit, ha nincs alkalmazva egy alkoholszintet vizsgáló program amivel észlelni és mérni lehet az alkohol koncentrációját a tesztelt személy lehelletéből. A program használata kényszeríti az alkalmazottat, hogy fegyelmezett legyen és tudatosítja benne a felelősségteljes magatartást. Az alkoholszintet vizsgáló digitális alkoholszonda biztosítja az ön alkoholra vonatkozó politika sikerét és hasznos megfélemlítő eszközként is szolgál.
Komplett megoldás - Letesztelt és megbízható alkoholszondák
       Van szakismeretünk, tapasztalatunk és vannak kiváló minőségü termékeink az alkoholra vonatkozó politika sikeres bevezetéséhez és végrehajtásához az ön cégében is. A mi termékeink azonnali eredményleolvasást adnak. Az alkoholtesztereink nagyon könnyen kezelhetőek, higiénikusak és magas precizitást biztosítanak. Nagyon széles vevőkörnek ajáljuk termékeinket, mivelhogy nincs olyan szakterület ahol ne okozott volna problémát az alkohol fogyasztás. Megvagyunk arról győződve, hogy ahol munkás létezik ott fentáll a veszélye annak, hogy előbb - utóbb alkohol fogyasztás történjen munkaidőn bevűl vagy annak kezdete előtt. Ennek okáúl az AlcAlert BT5500 - as és a CA2000 - es volt a favorit alkoholszonda azoknál a cégeknél akik már idejében felismerték a rejtett költségeket és a fennálló veszélyeket amiket az alkoholfogyasztás jelent cégeiken bevűl. A digitális BT5500 alkoholszonda és a digitális CA2000 etiloteszt konkrét és megbízható eredményeket nyújtott azoknál a cégeknél ahol ilyen vizsgálatokat végeztek.

AlcAlert BT5500 és CA2000 - Csúcsminőségü termékek az alkoholszint mérő vizsgákon

       Az alkoholfogyasztás nagyon sok költséges negatív hatást eredményezhet. Kicsi a lehetősége annak, hogy pont az ön cégét ne érintették volna ezek a problémák. Úgyhogy, miért vállalja a rizikót ? Lépjen most, hogy megelőzze a problémákat még mielőtt azok ártani tudnának az ön vállalkozásának !!!
HOME | TERMÉKEK | VÁSÁROLJ MOST | LETÖLTÉS | KAPCSOLAT |
Minden jog fenntartva DARI Tehnologies SRL - Nagyvárad                Utolsó frissítés: december 2007                verzió 2
Magyar
Română